پمپ های سانتریفیوژ

پمپ های سانتریفیوژ از دسته پمپهای دینامیکی می باشد که پر مصرف ترین نوع پمپ در صنعت می باشد. به طور متوسط %۷۵ پمپ های مورد مصرف در صنعت از نوع سانتریفیوژ است. اساس کار این پمپ ها، افزودن انرژی جنبشی به سیال است.

اجزای داخلی این پمپ ها عبارتند از: پروانه بیرنگ شافت پوسته سیستم آب بندی سیستم محرکه مهم ترین نوع این پمپ ها پروانه است که انرژی مکانیکی را از شافت دریافت و ضمن انتقال به سیال موجب افزایش فشار می گردد.پوسته وظیفه تبدیل سرعت به فشار و هدایت سیال به سمت خروجی را بر عهده دارد. سرعت سیال در هنگام خروج از پروانه ۳۰ الی ۴۰ متر بر ثانیه است که در اثر برخورد با پوسته سرعت به کمتر از ۴ متر بر ثانیه رسیده و فشار افزایش می یابد.

پوسته ها متحد المرکز، حلزونی یا با رینگ واگرا (دیفیوز) هستند. به جهت جلوگیری از نشت سیال به خارج از پمپ از آب بندی های مختلف مثل مکانیکال سیل یا پکینگ استفاده می شود. در این پمپ ها سیال از قسمت کم فشار پروانه (مرکز پروانه) وارد محفظه پمپ و از سمت پر فشار آن (محیط پروانه) خارج می شود.

کـاربـردهـا: از این پمپ ها جهت انتقال مواد و کاربری های زیر استفاده می شود:

رنگ روغن صنایع غذایی خمیر کاغذ فواره ها و آب نماها صنایع نفت، گاز و پتروشیمی صنعت فولاد صنعت سیمان آتش نشانی انتقال مواد نفتی انتقال آب در صنایع انتقال سوخت معدن آب نمک آبیاری قطره ای و بارانی آبرسانی مسکونی حرارت مرکزی و تهویه مطبوع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

یازده + 7 =

فهرست